Industri- og reklameskilte siden 1927

Overskrift 1

ID-marking A/S - tidligere Johs. Thejll er en af landets ældste virksomheder inden for industriel mærkning og reklameskilte.  Den blev grundlagt i 1927 af min morfar grosserer Johannes Thejll, der var en af pionerene inden for industriel mærkning.
Johannes Thejll har bl.a. stået for en stor del af de mest berømte og eftertragtede danske emaljeskilte.  På denne side har jeg lavet et lille fotoalbum der viser lidt af samlingen. 

ID-marking A/S leverer stadig emaljeskilte som reklameskilte, men også de store flotte våbenskjolde til danske ambassader og konsulater verden over.  Flere kommuner og herregårde har holdt de heraldiske traditioner i hævd og fået fremstillet deres våbenskjolde i ægte glasemalje.
Emaljeskiltene er blot en del af forretningen idag. Vi leverer stort set alle former for holdbar mærkning, bl.a. metalskilte, selvklæbende transfers, 3D skilte, folieskilte, alarmskiltem ejendomsmæglerskilte etc. - der er stort set ikke den branche vi ikke har været i berøring med og leveret en eller anden form for mærkning eller skilte til.  ID-markings hjemmeside er under fornyelse, men travlhed har rykket projektet.  Der ligger dog en masse information om de forskellige produkter på www.id-marking.com/dk/produkter 

Stripdome 3D skilte leveret af ID-marking A/S

Overskrift 1

Eksempel på emaljeret våbenskjold fra ID-marking A/S

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

28.10 | 16:28
Akrylskilte har modtaget 1
16.06 | 02:03
ID-marking A/S har modtaget 1
Du kan lide denne side