Produkter

.. egen produktion af akrylskilte og reklame

På efterfølgende sider viser vi lidt af hvad vi kan med akryl.  Vi trykker og printer direkte på akryl, har egne laserskærer og fræser samt varmebukker m.m.  Vi producerer stort set det hele selv, og kan tilbyde både små og store serier, med kort leveringstid.

Digital UV print i højeste kvalitet i format op til 2500 x 1250 mm i ét stykke kan printes i fotografisk kvalitet med CMYK farver og hvid - både retvendt og spejlvendt samt dobbeltsidet.

Fræsning og laserskæring i akryl i format 2200 x 1600 mm med meget stor nøjagtighed ved hjælp at kamerastyring .  Vi arbejder både med udvikling og produtkion og leverer både hel- og halvfabrikata til industri- og reklame.  Firmaskilte, navneskilte, facadebogstaver, reklameskilte, henvisningskilte, hyldeforkanter, akryldisplays, akrylforplader etc.  Se mere på de efterfølgende sider.

Vi forarbejder også andet end akryl - se mere på
www.id-marking.dk  - her vil du finde alt inden for selvklæbende mærkning og reklame, metalskilte, plakater, foliedekoration og logoer.
Laserskæring i 5 mm klar akryl

Hyldeforkanter og POS materialer

Hyldeforkanter, salgsskilte - Trykt på vores UV-flatbed, laserskåret og varmebukket.  Vi er ikke  bundet af nogen standardformer eller formater, og forarbejder akryl op til 20 mm i tykkelsen
Hyldeforkanter i hvid og klar akryl

Firmaskilte i akryl

Firmaskilte, reklameskilte bygget op i flere lag som med en super lækker 3D effekt.  Vi kan styre farver og laserskære selv meget detaljerede logoer.  Produktet er nyt og udvikles stadig...  husk - her må du godt lege med lyset!

3D Akrylskilt fra ID-marking A/S

Overskrift 1

Dobbeltsidet akrylskilt

Facadebogstaver og skilte

Vi laserskærer og fræser også akrylbogstaver ud til facadeskilte, receptionskilte, skiltestandere.  Har vi ikke den farve akryl du ønsker kan vi enten printe eller få dem lakeret i den ønskede farve.  Vi kan forsyne bogstaverne med en kraftig dobbeltklæbende tape, og lave montageskabeloner til "gør-det-selv" løsninger.

Flere typer skilte og skilteløsninger kan du finde på ID-marking.dk
http://www.id-marking.dk/dk/andre_skilte.htm  
10 mm sort gennemfarvet akryl, laserskåret og limet på aluplader med motiv printet hos ID-marking.dk

Akryl til industrien

Akryl er et super lækket materiale, der lader sig forarbejde til alverdens formål. Akrylen findes glasklar, farvet, frostet, med spejleffekt og bl.a. i ridsefaste kvaliterer.
Vi printer firmalogoer bag på glasklar akryl - evtl. kombineret med serigrafisk trykte efekter så som spejlsølv og metallicfarver.  Vor printer arbejder udelukkende med CMYK og hvid, men vi kan lægge farven på i fotografisk kvalitet og som fulddækkende spotfarve lag - evtl. med en blokker der lukker 100% af for uvedkommende lys.
Forplader i 5 mm klar akryl med serigrafi, Digital UV print og laserskæring fra ID-marking.dk